Roundtable Lean6Sigma

Roundtable over Lean6Sigma binnen finance.


Aan de ontwikkeling van de Six Sigma methode gaat een geschiedenis vooraf van diverse ontwikkelingen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Lean Six Sigma biedt een framework waarmee een organisatie op een gestructureerde wijze continu kan verbeteren. Het implementeren van Lean Six Sigma geeft een organisatie een doelgerichte aanpak om de strategie om te zetten naar concrete resultaten en succesvoller te zijn dan haar concurrenten.

Toepassing van Lean Six Sigma zorgt al jaren voor blijvende resultaten bij grote bedrijven en organisaties in Nederland, zoals Shell, Philips, KPN, ING, ABN AMRO, Friesland Bank, TNT, DHL, ASML, STORK , Achmea Interpolis, Nuon en het Ministerie van Defensie. In Amerika is Lean Six Sigma een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie van bijna alle bedrijven in de top-500. De methodiek heeft zich in de loop der jaren geëvolueerd en is generiek toepasbaar voor alle denkbare processen en in elk denkbaar type organisatie.

Maar hoe zijn finance afdelingen binnen organisaties bezig met Lean? De Lean Six Sigma methodiek is er immers ook op gericht om meer grip te krijgen op interne finance processen. Over dit onderwerp zal Masters in Finance een Roundtable gaan houden.

Voor-inschrijven

U kunt zich nu voor-inschrijven voor deze Roundtable. Zodra de datum, locatie en het inhoudelijk programma bekend is zal u worden geïnformeerd.

Doelgroep:

Financieel leidinggevenden van MKB+ of een corporate organisaties.

Wat kunt u verwachten?

• Inhoudelijk programma volgt later.

Deze MiF Roundtable zal in middag plaats vinden tussen 14.00 en 18.00 uur. De locatie, datum en gastspreker zijn nog niet bekend. Behoort u tot de doelgroep voor deze specifieke MiF-Roundtable en wilt u graag hiervoor uitgenodigd worden? Laat ons dat nu al weten middels een voorinschrijving.

* indicates required field