Ontbijtsessie FSSC

Ontbijtsessie over FSSC

Binnenkort organiseren wij opnieuw een boeiende ontbijtsessie met als centrale vraagstelling: Hoe optimaal is het FSSC binnen de bedrijfscultuur?

Masters in Finance heeft eerder een ontbijtsessie over dit onderwerp gehouden. Het onderwerp en de inhoudelijkheid van deze sessie is naderhand door de deelnemers bekroond met "zeer goed". Opmerkingen die we verder mochten ontvangen waren: "nuttig", "interessant" en "leuk om met gelijk gestemde vakgenoten op een dergelijke manier kennis uit te wisselen" tot aan complimenten over de locatie (BurgGolf Zoetermeer).

Voor-inschrijven

U kunt zich nu a voor-inschrijven voor deze ontbijtsessie. Vanzelfsprekend zal er ook dit keer een gastspreker aanwezig zijn. Bewust zullen we binnen een diversiteit aan branches. Zodra de datum bekend is zal u worden geïnformeerd.

Doelgroep:

Financieel leidinggevenden van MKB+ of een corporate organisaties.

Wat kunt u verwachten?

• Deze Masters in Finance Ontbijtsessie gaat u met vakgenoten op zoek naar antwoorden op de vragen:
• Wat zijn redenen om over te gaan op een FSSC?
• Wat zijn de voordelen en valkuilen van een FSSC?
• Welke activiteiten zijn gemakkelijk of juist lastiger te centraliseren?
• Praktische informatie

Deze Masters in Finance Ontbijtsessie zal in de ochtend plaats vinden tussen 08.00 en 10.00 uur. De locatie, datum en gastspreker zijn nog niet bekend.

Behoort u tot de doelgroep van deze Ontbijtsessie, dan kunt u zich nu al inschrijven. Zodra verdere details bekend zijn ontvangt u automatisch van ons bericht.

* indicates required field